Skift til den gratis version

Når dit abonnement på Kaspersky Password Manager udløber, kan du enten forny det eller skifte til den gratis version. Hvis du skifter til gratis versionen og har flere poster end, hvad der er tilladt i gratis versionen, skal du vælge, hvilke du vil gemme.

Bemærk: Når du skifter til gratisversionen af Kaspersky Password Manager, slettes alle inaktive poster fra cloud-lageret og synkroniseres ikke på dine enheder. Men disse poster gemmes på din computer, og du kan se dem i din lokale boks.

Når du har opdateret Kaspersky Password Manager til version 9.2 eller nyere, kan du have gammel type poster og ny type poster i din boks.

Gammel type poster tælles ikke med i begrænsningerne for den gratis version. Gammel type poster vises som aktive og vælges automatisk til brug i den gratis version.

Du kan vælge at bruge alle eller ingen af den nye type poster i den gratis version.

Vælg data, som skal bruges med gratisversionen

Se også

Anskaf et abonnement